Nyårsfestival i Bergum/Guntorp/Sjövik

Tillsammans med Missionskyrkan i Guntorp, Equmeniakyrkan i Bergum och Equmeniakyrkan i Sjövik inbjuder Teamevangelisation dig till nyårsfestival. Det blir fem dagar med gemenskap, undervisning, lovsång, förbön, evangelisation och en hel del kul. Boendet kommer att vara på Sjöviksgården. Festivalmöten kommer att vara i de arrangerande församlingarnas kyrkor enligt schema nedan.

Sjöviksgårdens entre

När?

Incheckningen är 16:00-18:00 torsdagen den 29 december, lägret avslutas måndagen den 2 januari, ca 13:00
Logi och plats

Under lägret kommer vi att bo på Sjöviksgården, där det finns sängar med madrasser. Du kommer att få reda på var du bor i samband med incheckningen. Tjejer och killar bor var för sig. Gifta par får bo tillsammans, i mån av plats.

Anmälan och kostnad

Vi har som vanligt ingen bestämd lägeravgift. Ingen skall behöva stanna hemma av ekonomiska skäl. Men naturligtvis finns det en budget för lägret där vi räknar med en kostnad på ca 750kr/person. Vi tror att du känner ditt ansvar och hjälper till så att det går ihop genom att lägga ditt bidrag i kvällsmötenas kollekt.

Om du istället vill betala in pengar innan lägret börjar, går det bra att sätta in dem på Pg: 63662-1 eller Bg: 524-8463. Märk insättningen “Sjövik 16-17”. Du kan också använda Swish. Numret är 123 301 06 67 Skriv “Sjövik 16-17” som meddelande.

Är du i behov att ett kvitto? Kontakta vår kassör, roland@teamevangelisation.com eller prata med lägerledningen under festivalen.

Deltagarantalet är begränsat, anmäl dig därför så fort som möjligt. Endast skriftlig anmälan gäller. Anmälan är bindande. Du deltar hela lägret. Om du får förhinder måste du avanmäla dig genom att mejla till anmalning@teamevangelisation.com, så att någon annan kan få din plats.

Alla måste anmäla sig, även de som skall arbeta i staben. Anmälan sker via vår gamla hemsida och du får en bekräftelse via mejl inom några dagar.

Medverkande

Talare och musiker

  • Marcus Boberg, Göteborg
  • Lars Gunther, Hestra
  • Filip Larsson, Hönö
  • Angelina Thorlin, Arboga

Lägerledning

Staffan Andersson

Regler

Normala lägerregler gäller.

Packning

Lakan, bibel, anteckningsmateriel, gott humör och varma kläder. Lämna gärna din dator och högtalaranläggning hemma!

Lägrets målsättning

Med lägret vill vi framförallt två saker:

  1. Att du som deltagare ska lära känna Jesus djupare och få möjlighet att växa i tron på Honom.
  2. Att nå Sjövik, Bergum och Guntorp med evangeliet och att väcka intresse för tron, speciellt bland unga.

Som deltagare kommer du att få en möjlighet att utmanas i evangelisation och bidra till att människor nås av budskapet om Jesus.

Den lilla gruppen

Vi har i vanlig ordning olika smågrupper/team på lägret. Välj team när du anmäler dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.