Påskfestival i Gråbo 12-17 april

Detta var vår planering för påsken 2017. Så här kan en festival vara upplagd.

Välkommen till påskfestival
Tillsammans med kyrkorna i Gråbo (Centrumkyrkan – Smyrnaförsamlingen i Göteborg, Stora Lundby församling, Stora Lundby Missionsförsamling) inbjuder Teamevangelisation dig till påskfestival. 6 dagar med gemenskap, undervisning, lovsång, förbön, evangelisation och en hel del kul.

Festivalmöten kommer att vara i Hjällsnäshallen (Hjällsnäsvägen 25, 443 43 Gråbo). Boendet kommer att vara på Röselidsskolan.

När?

Incheckning sker mellan 15.00-16.30 på Röselidsskolan (Röselidsvägen 5, Gråbo) och lägrets avslutas efter sändningsgudstjänst och lunch på måndagen.

Alla är välkomna till dessa samlingar:

  • Festivalmöten i Hjällsnäshallen, alla kvällar onsdag 12-söndag 16 april, 19:00.
  • Bibelstudier i Hjällsnäshallen, torsdag 13 och lördag 15 april, 10:00.
  • Påsknattsmässa i Missionskyrkan, lördag 15 april, 23:00.
  • Gudstjänst i Hjällsnäshallen, söndag 16 april, 11:00.
  • Sändningsgudstjänst i Hjällsnäshallen, måndag 17 april, 11:00.

Logi och plats

Under lägret kommer vi att bo på Röselidsskolan (Röselidsvägen 5, Gråbo), där du sover på medhavd madrass och i sovsäck. Du kommer att få reda på var du bor i samband med incheckningen. Tjejer och killar bor var för sig. Gifta par får bo tillsammans, i mån av plats.

Anmälan och kostnad

Vi har som vanligt ingen bestämd lägeravgift. Ingen skall behöva stanna hemma av ekonomiska skäl. Men naturligtvis finns det en budget för lägret där vi räknar med en kostnad på ca 800kr/person. Vi tror att du känner ditt ansvar och hjälper till så att det går ihop genom att lägga ditt bidrag i kvällsmötenas kollekt.

Om du istället vill betala in pengar innan lägret börjar, går det bra att sätta in dem på Pg: 63662-1 eller Bg: 524-8463. Märk insättningen “Gråbo”. Du kan också använda Swish. Numret är 123 301 06 67 Skriv “Gråbo 17” som meddelande.

Är du i behov att ett kvitto? Kontakta vår kassör, roland@teamevangelisation.com eller prata med lägerledningen under festivalen.

Deltagarantalet är begränsat, anmäl dig därför så fort som möjligt. Endast skriftlig anmälan gäller. Anmälan är bindande. Du deltar hela lägret. Om du får förhinder måste du avanmäla dig genom att mejla till anmalning@teamevangelisation.com, så att någon annan kan få din plats.

Alla måste anmäla sig, även de som skall arbeta i staben. Anmälan sker via vår gamla webbplats och du får en bekräftelse via mejl inom några dagar. Endast skriftlig anmälan via webbplatsen gäller. Anmälan sker via vår gamla webbplats.

Medverkande

Talare och musiker

Pär Alfredsson, riksevangelist i Equmeniakyrkan
Karin Åkesson, pastor i Kortedalakyrkan

Lägerledning

Frida och Isak Hernqvist, Staffan Andersson

Regler

Normala lägerregler gäller.

Packning

Sovsäck, luftmadrass, bibel, anteckningsmateriel, gott humör och varma kläder. Lämna gärna din dator och högtalaranläggning hemma!

Lägrets målsättning

Med lägret vill vi framförallt två saker:

  1. Att du som deltagare ska lära känna Jesus djupare och få möjlighet att växa i tron på Honom.
  2. Att nå Gråbo med evangeliet och att väcka intresse för tron, speciellt bland unga.

Som deltagare kommer du att få en möjlighet att utmanas i evangelisation och bidra till att människor nås av budskapet om Jesus.

Den lilla gruppen

Vi har i vanlig ordning olika smågrupper/team på lägret. Välj team när du anmäler dig.

Affischer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.