Hembud för Teamevangelisations vän Torvald Johansson

Torvald ”Skuttungebagaren” Johansson flyttade hem till Gud fredagen 7 April efter en tids sjukdom. Han och hans hustru Gun har varit mycket engagerade i Teamevangelisation under många år. Det började i början av 1990-talet. Göran Holmberg var på besök i Björklinge på en mötesserie då han träffade dem första gången. Denna kontakt kom sedan att utvecklas och fördjupas på ett mycket positivt sätt. Torvald och Gun kom att bli ett begrepp i köket på våra läger. De hjälpte till med arbetet, vidare var dom många gånger finansiärer av allt matbröd och kaffebröd på lägren.

Torvald och Gun var också engagerade i arbetet i Ryssland (Kolahalvön-Murmanskregionen) och Ukraina. Arbetet kom att ligga dom varmt om hjärtat. De besökte respektive Ryssland och Ukraina 2-3 gånger för att lära folket baka bröd. De försåg också församlingarna med bageriutrustning etc.

Begravningen kommer att hållas i Skuttunge missionshus den 6/5 kl. 11.00.

Anmälning gör du till Levins & Serenanders begravningsbyrå på telefon 018 – 50 11 50 senast den 3/5.

Torvald önskade en gåva till Skuttunge missionsförsamling (Postgiro 59 13 76 – 9) i stället för blommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.